Wij gebruiken cookies om te zorgen dat onze website beter werkt en voor onze webstatistieken, door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in alsmede met onze privacy policy en onze algemene en gebruikersvoorwaarden.

WesTrade Optical WesTrade Optical
Delen | WesTrade Optical Contact Bewaar als favoriet Afdrukken

Optical, Projects, Infra & Trading

Onze afdelingen

Afdelingen

 

De afdeling Optical

Door de hoge flexibiliteit en snelheid van uitvoer van afmontage en meetopdrachten en het kunnen leveren van een uitgebreid pakket aan glasvezelproducten hebben wij bij onze opdrachtgevers door de jaren heen het vertrouwen gewonnen. Dit resulteert vandaag de dag in een continue orderstroom die garant staat voor de basis van WesTrade Optical BV. Om onze relaties de aandacht te blijven geven die zij altijd al hebben gehad, en het liefst nog beter dan voorheen, hebben wij de overige activiteiten bij de twee volgende afdelingen ondergebracht.

De afdeling Projects

Projects ontwikkelt en realiseert, met de focus op glasvezel, alle denkbare bekabelingprojecten (glasvezel, draadloze, Cat5 en Cat6 en Cat7 concepten) van ontwerp tot en met de oplevering. Onze relaties vragen steeds vaker om het uitvoeren van totaalprojecten (twisted pair, coax en glasvezelinstallaties) met bijkomende activiteiten te realiseren. Met de afdeling Projects hebben wij ons dienstenpakket uitgebreid met Advisering, AutoCad, Projectmanagement en Engineering die bij de totaalprojecten horen.

De afdeling Infra

Infra met haar engineeringactiviteit ontwerpt en verzorgt de benodigde vergunningaanvragen en beheert daarnaast zelfstandig de klic-meldingen.
Infra realiseert het managementplan, plan van aanpak, verkeer -en veiligheidsplan en verzorgt daarbij projectmatig de civiele -en installatiewerkzaamheden voor glasvezelkabels zoals blazen, gestuurde boringen en graafwerkzaamheden. Tijdens de uitvoering wordt de klant wekelijks op de hoogte gehouden van de meest recente ontwikkelingen zoals projectvoortgang, budgetbewaking en rapportage. Bij de uit te voeren projecten neemt WesTrade Optical BV met haar afdeling Infra de inbedrijfstelling -en de opleverprocedures voor haar rekening.

De afdeling Trading

De internationale handel in Fiber optics biedt vele mogelijkheden voor het inkopen en verkopen van hoogwaardige glasvezel kabels- en onderdelen. WesTrade Optical kan voor eigen projecten maar ook voor haar klanten zeer scherp kabel en onderdelen inkopen op de internationale markt. Op aanvraag wordt ons netwerk van buitenlandse leveranciers toegewend voor levering van alle denkbare soorten producten. Voor de gangbare producten worden ook snelle levertijden gehanteerd. Informeer naar de mogelijkheden die WesTrade te bieden heeft.