Wij gebruiken cookies om te zorgen dat onze website beter werkt en voor onze webstatistieken, door gebruik te maken van deze website stemt u hiermee in alsmede met onze privacy policy en onze algemene en gebruikersvoorwaarden.

WesTrade Optical WesTrade Optical
Delen | WesTrade Optical Contact Bewaar als favoriet Afdrukken

Diensten

Diensten

 
WesTrade Optical is de expert op het complete terrein van glasvezelbekabeling.
WesTrade Optical levert en installeert glasvezel- en koperinstallaties voor kantoorgebouwen en terreinen. Geavanceerde technieken vragen om geavanceerde oplossingen. Daarom is glasvezel onmisbaar voor iedereen die hoge eisen stelt aan informatie- en communicatiesystemen.

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in: FTTB (Fiber To The Building), FTTD (Fiber To The Desk) en FTTH (Fiber To The Home). Onze specialisten ontwerpen, installeren en meten glasvezelnetwerken binnen de tele- en datacommunicatie. Binnen de kantooromgeving, maar ook "buiten" zijn wij actief. U kunt bij ons terecht voor een gedegen en professioneel advies over glasvezel.

U heeft bij WesTrade Optical door haar wereldwijde relatienetwerk van distributeurs, aannemers en fabrikanten de keuze uit een breed assortiment aan diensten, apparatuur, producten en totaalsystemen. Dit betekent voor u één aanspreekpunt voor al uw installatiewensen.

Door de combinatie van het leveren van producten en project-ondersteunende diensten zijn wij in de rol van glasvezelspecialist voor marktleidende aannemers een aanvullende installatiepartner.

WesTrade Optical is een projectgeoriënteerde onderneming. Voor self-integrators zoals: telecom-, gas-, water- en energiebedrijven bieden wij met onze gespecialiseerde glasvezelervaring een toegevoegde waarde op de eigen technische dienst.

Wij hebben naast onze producten een zeer uitgebreid dienstenpakket .

Wij staan tot uw beschikking met ondermeer de volgende diensten:
 • Turn-Key uitbestedingen
 • Specialisten op afroep
 • Kabelmanagement
 • Onderhoudscontracten
 • Metingen
 • Kabels op maat service
 • Rapportages

Bij de levering van onze diensten bieden wij eventueel:
 1. Ruime kennis en ervaring
 2. Servicecontracten (op jaarbasis)
 3. Effectiviteit (leveren van kabels op maat)
 4. Meetspecialisten op uurtarief
 5. Een gegarandeerde projectprijs